kategoria

Philips

Philips

Shfaqni:
Renditni Nga:
TTR Rotoli & Wax kompatibël e ndertuar e re, e garantuar  Philips Fax PFA-731
Compatibile rigenerato garantito Modello: PFA-731 With chip per Philips Lpf FAX 820,825,855.5K ..
17.219 Lek

pa Taksë: 14.349 Lek
TTR Rotoli & Wax kompatibël e ndertuar e re, e garantuar Fax PFA-301
Compatibile rigenerato garantito Modello: PFA-301 80m.TTR SENZA CHIP -FAX Magic Vox 1-PFA 301 -285 ..
2.237 Lek

pa Taksë: 1.864 Lek
TTR Rotoli & Wax kompatibël e ndertuar e re, e garantuar Fax PFA-321
Compatibile rigenerato garantito Modello: PFA-321 2x 65m Fax Magic Vox 2 322 120P PFA 321 Con fogli..
2.272 Lek

pa Taksë: 1.893 Lek
TTR Rotoli & Wax kompatibël e ndertuar e re, e garantuar Philips Fax PFA-331
Compatibile rigenerato garantito Modello: PFA-331 CONCHIP TTR FAX Philips Magic 3 PFA 331 -144 Pagi..
2.335 Lek

pa Taksë: 1.946 Lek
TTR Rotoli & Wax kompatibël e ndertuar e re, e garantuar Philips Fax PFA-351
Compatibile rigenerato garantito Modello: PFA-351 43Mt Magic5 Eco Firmware 2012 631/632/650/675/695..
3.935 Lek

pa Taksë: 3.279 Lek


Kontrollini nëse ka produkte kompatibël duke klikuar këtë tag : Philips

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë