kategoria

Thermal printer

Shfaqni:
Renditni Nga:
Thermal Printer Brother QL-800
Thermal Printer Brother QL-800 * Kërko per  përdorimin e letres label  DK-220..
12.500 Lek

pa Taksë: 10.417 Lek


Kontrollini nëse ka produkte kompatibël duke klikuar këtë tag : Thermal printer

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë