kategoria

Printera inkjet

Shfaqni:
Renditni Nga:
Printer multifuntion 4-1 inkjet me wi-fi BROTHER MFC-J5330DW
multifuntion 4-1inkjet me wi-fi BROTHER MFC-J5330DW Printo, kopjo, skano dhe faks deri në madhës..
26.000 Lek

pa Taksë: 21.667 Lek
Printer multifuntion inkjet A4 Canon MAXIFY MB5150
Printer multifuntion inkjet A4 Canon MAXIFY MB5150V Shpejtësia e printimit: 24 in / e bardhë e zi..
26.000 Lek

pa Taksë: 21.667 Lek
Printer multifuntion inkjet A4 Canon PIXMA TS6350A
Printer multifuntion inkjet A4 Canon PIXMA TS6350A Printoni, kopjoni, skanoni Rezolucion 4800 ..
16.000 Lek

pa Taksë: 13.333 Lek


Kontrollini nëse ka produkte kompatibël duke klikuar këtë tag : Printera inkjet

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë