kategoria

refurbished

refurbished
Shfaqni:
Renditni Nga:
Printeri refurbished me garanci 100% LEXMARK MX610de
PRINTERI LEXMARK MX610DE MULTIFUNZION MONOCHROME LASER BARDHE E ZI ME TOUCH SCREEN LCD (7"..
27.926 Lek

pa Taksë: 23.272 Lek
Printeri refurbished me garanci 100% LEXMARK MX611dhe
Printeri refurbished me garanci 100% LEXMARK MX611dhe PRINTERI LASER BARDHE E ZI ME TOUCH SC..
27.926 Lek

pa Taksë: 23.272 Lek


Kontrollini nëse ka produkte kompatibël duke klikuar këtë tag : refurbished

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë