kategoria

XEROX Ricambi

Shfaqni:
Renditni Nga:
XECE3202 5XUpper Picker Finger W/Spring per XEROX Phaser 5500,5550 DC 450i 550i
XECE3202 5XUpper Picker Finger W/Spring per XEROX Phaser 5500,5550 DC 450i 550i e përdorshme në m..
3.385 Lek

pa Taksë: 2.820 Lek
XECE3203 Fuser Fixing Film per Xerox 3610DN,3610N,3615DN,3655S,3655X
XECE3203 Fuser Fixing Film per Xerox 3610DN,3610N,3615DN,3655S,3655X e përdorshme në modelet e pr..
5.923 Lek

pa Taksë: 4.936 Lek
XECE3785 Upper Sleeved Roller per Phaser 7760,7700 e Lexmark C935DN
XECE3785 Upper Sleeved Roller per Phaser 7760,7700 e Lexmark C935DN e përdorshme në modelet e pri..
13.750 Lek

pa Taksë: 11.458 Lek
XECE3870 5XUpper Roller Gear 37T per XEROX Phaser 5500,5550 Lexmark X854,X860
XECE3870 5XUpper Roller Gear 37T per XEROX Phaser 5500,5550 Lexmark X854,X860 e përdorshme në mod..
3.808 Lek

pa Taksë: 3.173 Lek
XECE3945 Transfer Roller Assembly per XEROX/LEXMARK
XECE3945 Transfer Roller Assembly per XEROX/LEXMARK e përdorshme në modelet e printerave: XERO..
6.276 Lek

pa Taksë: 5.230 Lek
XECE3956 Upper Fuser Roller W/Bearing per XEROX Phaser5500 5550 per Lex X854,X864
XECE3956 Upper Fuser Roller W/Bearing per XEROX Phaser5500 5550 per Lex X854,X864 e përdorshme në..
9.343 Lek

pa Taksë: 7.786 Lek
XECE3957 Lower Sleeved Roller per XEROX Phaser5500 5550 per Lexmark X854,X864,X850,W840
XECE3957 Lower Sleeved Roller per XEROX Phaser5500 5550 per Lexmark X854,X864,X850,W840 e përdors..
5.764 Lek

pa Taksë: 4.804 Lek
XECE4711 Fuser Assembly 220V per XEROX Phaser5500,5550,W850
XECE4711 Fuser Assembly 220V per XEROX Phaser5500,5550,W850 e përdorshme në modelet e printerave:..
73.332 Lek

pa Taksë: 61.110 Lek
XECE5861 Primary Charge Roller (OEM) per XEROX Phaser 5500,5550,5330 ,5325,5335
XECE5861 Primary Charge Roller (OEM) per XEROX Phaser 5500,5550,5330 ,5325,5335 e përdorshme në m..
4.407 Lek

pa Taksë: 3.673 Lek


Kontrollini nëse ka produkte kompatibël duke klikuar këtë tag : XEROX Ricambi

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë