kategoria

Printer multifuntion laser monocromatic me wi-fi BROTHER MFC-L2710DW

Printer multifuntion laser monocromatic me wi-fi BROTHER MFC-L2710DW
Modeli: MFC-L2710DW
NERO
MFC-L2710DW
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 26.000 Lek
Pa Taksë: 21.667 Lek
Sasia  

Printer multifuntion laser monocromatic me wi-fi BROTHER MFC-L2710DW

Funksioni: shtypje automatike në të dy anët, skanim, kopjim dhe faksim
Shpejtësia e printimit: 30 faqe / min me cilësi të lartë
Kapaciteti standard i kasetës së letrës: 250 fletë
Skaner me shpejtësi të lartë me performancë të re më të lartë 50 fletë ADF
Ndërfaqja e rrjetës me tela Ethernet 10Base-T / 100BaseTX, Wi-Fi dhe Wi-Fi Direct

Produkte të ngjashem

Përshkrimi

Printer multifuntion laser monocromatic me wi-fi BROTHER MFC-L2710DW

Funksioni: shtypje automatike në të dy anët, skanim, kopjim dhe faksim
Shpejtësia e printimit: 30 faqe / min me cilësi të lartë
Kapaciteti standard i kasetës së letrës: 250 fletë
Skaner me shpejtësi të lartë me performancë të re më të lartë 50 fletë ADF
Ndërfaqja e rrjetës me tela Ethernet 10Base-T / 100BaseTX, Wi-Fi dhe Wi-Fi Direct

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë