kategoria

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e zeze XERCWA8000 per XEROX VersaLink C8000DT,C9000DT (47K FAQE)

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e zeze XERCWA8000 per XEROX VersaLink C8000DT,C9000DT (47K FAQE)
Modeli: XERCWA8000
NERO
KOMPATIBEL
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 5.296 Lek
Pa Taksë: 4.414 Lek
Sasia  

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e zeze XERCWA8000 per XEROX VersaLink C8000DT,C9000DT (47K FAQE)

e përdorshme në modelet e printerave:

VersaLink C8000DT,C9000DT


Përshkrimi

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% e zeze XERCWA8000 per XEROX VersaLink C8000DT,C9000DT (47K FAQE)

e përdorshme në modelet e printerave:

VersaLink C8000DT,C9000DT

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë