kategoria

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% MINDR-310K per KONICA MINOLTA (100K FAQE)

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% MINDR-310K per KONICA MINOLTA (100K FAQE)
Modeli: MINDR-310K
NERO
KOMPATIBEL
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 9.630 Lek
Pa Taksë: 8.025 Lek
Sasia  

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% MINDR-310K per KONICA MINOLTA (100K FAQE)

e përdorshme në modelet e printerave:

Konica Minolta Bizhub 200, Konica Minolta Bizhub 222, Konica Minolta Bizhub 250, Konica Minolta Bizhub 282, OCE MP 1025 


Përshkrimi

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% MINDR-310K per KONICA MINOLTA (100K FAQE)

e përdorshme në modelet e printerave:

Konica Minolta Bizhub 200, Konica Minolta Bizhub 222, Konica Minolta Bizhub 250, Konica Minolta Bizhub 282, OCE MP 1025 

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë