kategoria

Vasketa e rikuperimit CLP360WA per Samsung CLP360,365,C410W

Vasketa e rikuperimit CLP360WA per Samsung CLP360,365,C410W
Modeli: CLP360WA
vasketa e rikuperimit
KOMPATIBEL
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 1.926 Lek
Pa Taksë: 1.605 Lek
Sasia  

Vasketa e rikuperimit CLP360WA per Samsung CLP360,365,C410W

e përdorshme në modelet e printerave:

CLP-365 , CLX-3305 , CLP-365W , CLX-3305W , CLX-3305FW , CLX-3305FN , CLP-360 , CLX-3300 , Xpress C410W , Xpress C460W , Xpress C460FW


Përshkrimi

Vasketa e rikuperimit CLP360WA per Samsung CLP360,365,C410W

e përdorshme në modelet e printerave:

CLP-365 , CLX-3305 , CLP-365W , CLX-3305W , CLX-3305FW , CLX-3305FN , CLP-360 , CLX-3300 , Xpress C410W , Xpress C460W , Xpress C460FW

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë