kategoria

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% XER5945X2 per XEROX 5900i ,WC5945,WC5955,AL B8000 (44K FAQE)

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% XER5945X2 per XEROX 5900i ,WC5945,WC5955,AL B8000  (44K FAQE)
Modeli: XER5945X2
NERO
KOMPATIBEL
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 9.000 Lek
Pa Taksë: 7.500 Lek
Sasia  

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% XER5945X2 per XEROX 5900i ,WC5945,WC5955,AL B8000  (44K FAQE)

e përdorshme në modelet e printerave:

Xerox AltaLink B 8045, Xerox AltaLink B 8045 VF, Xerox AltaLink B 8055, Xerox AltaLink B 8055 VF, Xerox AltaLink B 8065, Xerox AltaLink B 8065 VF, Xerox AltaLink B 8075, Xerox AltaLink B 8075 VF, Xerox AltaLink B 8075 VFN, Xerox AltaLink B 8090, Xerox AltaLink B 8090 Series, Xerox AltaLink B 8090 VF, Xerox AltaLink B 8090 VFN, Xerox WC Xerox WC 5900 Series, Xerox WC 5945, Xerox WC 5945 i, Xerox WC 5955, Xerox WC 5955 i, Xerox WorkCentre 5945, Xerox WorkCentre 5945 i, Xerox WorkCentre 5955, Xerox WorkCentre 5955 i

 


Përshkrimi

Toner kompatibel e rigjeneruar, me garanci 100% XER5945X2 per XEROX 5900i ,WC5945,WC5955,AL B8000  (44K FAQE)

e përdorshme në modelet e printerave:

Xerox AltaLink B 8045, Xerox AltaLink B 8045 VF, Xerox AltaLink B 8055, Xerox AltaLink B 8055 VF, Xerox AltaLink B 8065, Xerox AltaLink B 8065 VF, Xerox AltaLink B 8075, Xerox AltaLink B 8075 VF, Xerox AltaLink B 8075 VFN, Xerox AltaLink B 8090, Xerox AltaLink B 8090 Series, Xerox AltaLink B 8090 VF, Xerox AltaLink B 8090 VFN, Xerox WC Xerox WC 5900 Series, Xerox WC 5945, Xerox WC 5945 i, Xerox WC 5955, Xerox WC 5955 i, Xerox WorkCentre 5945, Xerox WorkCentre 5945 i, Xerox WorkCentre 5955, Xerox WorkCentre 5955 i

 

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë