kategoria

Printer multifuntion me ngjyrat me wi-fi BROTHER DCP-L3550CDW

Printer multifuntion me ngjyrat me wi-fi BROTHER DCP-L3550CDW
Modeli: BROTHER-DCP-L3550CDW
color
BROTHER
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 56.000 Lek
Pa Taksë: 46.667 Lek
Sasia  

Printer multifuntion me ngjyrat me wi-fi BROTHER DCP-L3550CDW

Lloji i produktit: pajisje shumëfunksionale
Funksionet: printim, skanim, kopjim
Printimi me ngjyra: po
Formati i printimit: deri në maksimum. A4
Shpejtësia e printimit b/w (deri në): 18,0 ppm


Përshkrimi

Printer multifuntion me ngjyrat me wi-fi BROTHER DCP-L3550CDW

Lloji i produktit: pajisje shumëfunksionale
Funksionet: printim, skanim, kopjim
Printimi me ngjyra: po
Formati i printimit: deri në maksimum. A4
Shpejtësia e printimit b/w (deri në): 18,0 ppm

Etiketat: DCP-L3550CDW
www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë