kategoria

Printer multifuntion laser monocromatic BROTHER DCP-L2550DN

Printer multifuntion laser monocromatic BROTHER DCP-L2550DN
Modeli: BROTHER-DCP-L2550DN
LASER
BROTHER
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 27.000 Lek
Pa Taksë: 22.500 Lek
Sasia  

Printer multifuntion laser monocromatic BROTHER DCP-L2550DN

Shpejtësia e printimit me cilësi të lartë 34 ppm

Toner opsional me kapacitet të lartë deri në 3000 faqe.
Kapaciteti standard i kasetës së letrës 250.
Skaner me shpejtësi të lartë me ADF me 50 fletë.
Ndërfaqja e rrjetit me tela 10Base-T / 100BaseTX Ethernet

Produkte të ngjashem

Përshkrimi

Printer multifuntion laser monocromatic BROTHER DCP-L2550DN

Shpejtësia e printimit me cilësi të lartë 34 ppm

Toner opsional me kapacitet të lartë deri në 3000 faqe.
Kapaciteti standard i kasetës së letrës 250.
Skaner me shpejtësi të lartë me ADF me 50 fletë.
Ndërfaqja e rrjetit me tela 10Base-T / 100BaseTX Ethernet

Etiketat: DCP-L2550DN
www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë