kategoria

Printer multifuntion laser monocromatic BROTHER DCP-L2510D

Printer multifuntion laser monocromatic BROTHER DCP-L2510D
Modeli: BROTHER-DCP-L2510D
LASER
BROTHER
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 18.900 Lek
Pa Taksë: 15.750 Lek
Sasia  

Printer multifuntion laser monocromatic BROTHER DCP-L2510D

Shpejtësia e printimit me cilësi të lartë 30 ppm
Njësi dupleks
Toner opsional me kapacitet të lartë deri në 3000 faqe
Kapaciteti standard i kasetës së letrës 250
Skanim me shtrat të sheshtë

Produkte të ngjashem

Përshkrimi

Printer multifuntion laser monocromatic BROTHER DCP-L2510D

Shpejtësia e printimit me cilësi të lartë 30 ppm
Njësi dupleks
Toner opsional me kapacitet të lartë deri në 3000 faqe
Kapaciteti standard i kasetës së letrës 250
Skanim me shtrat të sheshtë

Etiketat: DCP-L2510D
www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë