kategoria

Printer multifuntion 4-1 inkjet me wi-fi BROTHER MFC-J5340DW

Printer multifuntion 4-1 inkjet me wi-fi BROTHER MFC-J5340DW
Modeli: BROTHER-MFC-J5340DW
color
BROTHER
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 36.000 Lek
Pa Taksë: 30.000 Lek
Sasia  

Printer multifuntion 4-1 inkjet me wi-fi BROTHER MFC-J5340DW

Funksionet: printim, kopjim, skanim dhe faks

Rezolucioni: deri në 4800 x 1200 dpi
Shpejtësia e printimit me ngjyra A4: deri në 28 faqe në minutë
Kapaciteti i letrës: 250 fletë A4 + furnizuesi automatik i dokumenteve: 50 fletë
Ekran LCD me prekje 6,8 cm
Ndërfaqja: USB 2.0 / Wi-Fi 802.11 b / g / n / Wi-Fi Direct / Ethernet
Niveli i presionit të zërit: 51,5 db (ndezur) / 6,82 db (A) (printim)

Produkte të ngjashem

Përshkrimi

Printer multifuntion 4-1 inkjet me wi-fi BROTHER MFC-J5340DW

Funksionet: printim, kopjim, skanim dhe faks

Rezolucioni: deri në 4800 x 1200 dpi
Shpejtësia e printimit me ngjyra A4: deri në 28 faqe në minutë
Kapaciteti i letrës: 250 fletë A4 + furnizuesi automatik i dokumenteve: 50 fletë
Ekran LCD me prekje 6,8 cm
Ndërfaqja: USB 2.0 / Wi-Fi 802.11 b / g / n / Wi-Fi Direct / Ethernet
Niveli i presionit të zërit: 51,5 db (ndezur) / 6,82 db (A) (printim)

Etiketat: MFC-J5340DW
www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë