kategoria

Printer multifuntion laser Xerox Workcentre 3335VDNI

Printer multifuntion laser Xerox Workcentre 3335VDNI
Modeli: xeroxworkforce3335vdni
LASER
XEROX
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 39.000 Lek
Pa Taksë: 32.500 Lek
Sasia  

Printer multifuntion laser Xerox Workcentre 3335VDNI

Karakteristikat kryesore:

Copia, E-mail, Fax, Stampa, Scansione
Fino a 33 pagine al minuto
Fino a 50.000 immagini/mese
600 x 600 dpi (qualità immagine migliorata fino 1200 x 1200)

Produkte të ngjashem

Përshkrimi

Printer multifuntion laser Xerox Workcentre 3335VDNI

Karakteristikat kryesore:

Copia, E-mail, Fax, Stampa, Scansione
Fino a 33 pagine al minuto
Fino a 50.000 immagini/mese
600 x 600 dpi (qualità immagine migliorata fino 1200 x 1200)

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë