kategoria

Printer multifuntion laser HP LaserJet MFP M234sdwe

Printer multifuntion laser HP LaserJet MFP M234sdwe
Modeli: HP-mfp m234sdwe
LASER
HP
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 29.000 Lek
Pa Taksë: 24.167 Lek
Sasia  

Karakteristikat kryesore:

Printoni, kopjoni, skanoni
PRINTIMET E FAQES SE PARE NE B/W (A4, GATI)
Vetëm 7 sekonda
SHPEJTËSIA E PRINTIMEVE BARDHË E ZI (ISO, A4)
Normale: Deri në 29 ppm
Deri në 600 x 600 dpi
EKRANI: 1,27 ″ Ikona LCD​


Përshkrimi

Karakteristikat kryesore:

Printoni, kopjoni, skanoni
PRINTIMET E FAQES SE PARE NE B/W (A4, GATI)
Vetëm 7 sekonda
SHPEJTËSIA E PRINTIMEVE BARDHË E ZI (ISO, A4)
Normale: Deri në 29 ppm
Deri në 600 x 600 dpi
EKRANI: 1,27 ″ Ikona LCD​

Etiketat: mfp m234sdwe
www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë