kategoria

Printer multifuntion inkjet A4 Canon PIXMA TS6350A

Printer multifuntion inkjet A4 Canon PIXMA TS6350A
Modeli: Canon PIXMA TS6350A
colore
CANON
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 16.000 Lek
Pa Taksë: 13.333 Lek
Sasia  

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë