kategoria

kartuce kompatibel e rigjeneruar me garanci 100% e zeze CLI581XXL BK per Canon Pixma TS6150,6350,8150,9150

kartuce kompatibel e rigjeneruar me garanci 100% e zeze CLI581XXL BK per Canon Pixma TS6150,6350,8150,9150
Modeli: CLI581XXLBK
NERO
CANON
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 1.200 Lek
Pa Taksë: 1.000 Lek
Sasia  

Compatibile con:
Canon Pixma TR 7500, Canon Pixma TR 7550, Canon Pixma TR 8500, Canon Pixma TR 8550, Canon Pixma TS 6100, Canon Pixma TS 6150, Canon Pixma TS 6151, Canon Pixma TS 6200, Canon Pixma TS 6240, Canon Pixma TS 6241, Canon Pixma TS 6250, Canon Pixma TS 6251, Canon Pixma TS 6300, Canon Pixma TS 6350, Canon Pixma TS 6350A, Canon Pixma TS 6351, Canon Pixma TS 705, Canon Pixma TS 8100, Canon Pixma TS 8150, Canon Pixma TS 8151, Canon Pixma TS 8152, Canon Pixma TS 8200, Canon Pixma TS 8240, Canon Pixma TS 8241, Canon Pixma TS 8242, Canon Pixma TS 8250, Canon Pixma TS 8251, Canon Pixma TS 8252, Canon Pixma TS 8300, Canon Pixma TS 8350, Canon Pixma TS 8350, Canon Pixma TS 8351, Canon Pixma TS 8352, Canon Pixma TS 9100 Series, Canon Pixma TS 9150, Canon Pixma TS 9155, Canon Pixma TS 9500, Canon Pixma TS 9540, Canon Pixma TS 9541C, Canon Pixma TS 9550, Canon Pixma TS 9551C

Produkte të ngjashem

Përshkrimi

Compatibile con:
Canon Pixma TR 7500, Canon Pixma TR 7550, Canon Pixma TR 8500, Canon Pixma TR 8550, Canon Pixma TS 6100, Canon Pixma TS 6150, Canon Pixma TS 6151, Canon Pixma TS 6200, Canon Pixma TS 6240, Canon Pixma TS 6241, Canon Pixma TS 6250, Canon Pixma TS 6251, Canon Pixma TS 6300, Canon Pixma TS 6350, Canon Pixma TS 6350A, Canon Pixma TS 6351, Canon Pixma TS 705, Canon Pixma TS 8100, Canon Pixma TS 8150, Canon Pixma TS 8151, Canon Pixma TS 8152, Canon Pixma TS 8200, Canon Pixma TS 8240, Canon Pixma TS 8241, Canon Pixma TS 8242, Canon Pixma TS 8250, Canon Pixma TS 8251, Canon Pixma TS 8252, Canon Pixma TS 8300, Canon Pixma TS 8350, Canon Pixma TS 8350, Canon Pixma TS 8351, Canon Pixma TS 8352, Canon Pixma TS 9100 Series, Canon Pixma TS 9150, Canon Pixma TS 9155, Canon Pixma TS 9500, Canon Pixma TS 9540, Canon Pixma TS 9541C, Canon Pixma TS 9550, Canon Pixma TS 9551C

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë