kategoria

kartuce kompatibel e rigjeneruar me garanci 100% kalter LC422C per Brother MFC-J5340,J5345,J5740,J6540,J6940

kartuce kompatibel e rigjeneruar me garanci 100% kalter LC422C per Brother MFC-J5340,J5345,J5740,J6540,J6940
Modeli: LC422C
cyan
BROTHER
Sasia në magazinë: Në magazinë
çmimi: 1.900 Lek
Pa Taksë: 1.583 Lek
Sasia  

Përshkrimi

kartuce kompatibel e rigjeneruar me garanci 100% kalter LC422C per Brother MFC-J5340,J5345,J5740,J6540,J6940

e përdorshme në modelet e printerave:

Brother MFC-J5340DW, MFC-J5345DW, MFC-J5740DW, MFC-J6540DW, MFC-J6940DW

www.TonerandToner.al i përket Shoqërisë Toner&Toner është i eCommerce Albania shpk
Zyra Operative
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirana, Shqipëri
Zyra Qendrore
eCommerce Albania shpk, Rruga Justin Godard 3, 2001 Durres (Shqipëri)
Nuis L91722502P
Markat e cituara i përkasin pronarëve të tyre. Fotot dhe imazhet përdoren vetëm me qëllim ilustrues. Çmimet dhe kushtet e përgjithshme mund të ndryshojnë